Career consulting combi

 • Het kriebelt; je wil een stap maken in mijn loopbaan; tijd voor nieuwe uitdagingen!
 • Zo, je bent afgestudeerd; jouw diploma op zak! En dan nu de arbeidsmarkt op! Maar wat wil je nu echt?
 • Je zit niet (meer) op je plek, maar wat wil je dan wel?
 • Ook al is het niet jouw eigen keuze: je bent weer beschikbaar op de arbeidsmarkt. En nu wil je gaan voor een baan waarvan je 100% overtuigd bent en goed voelt
 • Wil je jouw huidige baan nog wel? Je moet nog 20 jaar werken tot aan je pensioen maar dan wil je toch wel eens serieus onderzoeken wat er nog meer is.

Tijd om in actie te komen! En weet je wat zo ontzettend goed voelt? Als je het gevoel hebt dat jij beslist; dat jij in de lead bent en jij degene bent die bepaalt wat je wilt onderzoeken én uiteindelijk beslist wat het beste bij je past! Vervolgens gaan we doelen stellen en acties benoemen om daar te komen wat jij wilt; een nieuwe baan!

Hiervoor kunnen we samen (vandaar de twee kroontjes in mijn logo) een aantal stappen doorlopen die ervoor gaan zorgen dat jij succesvol bent in het zetten van je volgende loopbaanstap; het vinden van jouw nieuwe baan.

Ieder mens is uniek, dus ook ieder career consulting traject zal maatwerk zijn. Wat zijn de stappen die we samen kunnen gaan zetten? Jouw vraag is leidend!


Loopbaanoriëntatie

Je hebt de behoefte om allereerst een beter beeld te krijgen van je vaardigheden (competenties), kwaliteiten, talenten, waarden, passies, drijfveren en interesses.

Samen gaan we werken aan –onder andere- de volgende vragen:

 • Over welke kwaliteiten beschik ik; welke kwaliteiten zou ik nog verder willen ontwikkelen of verbeteren?
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Wat is voor mij écht belangrijk? Wat zijn mijn waarden?
 • Wat motiveert mij en geeft me energie? Wat zijn mijn drijfveren?
 • Welke omgevingsfactoren zijn voor mij belangrijk?
 • In welke richting wil ik me gaan ontwikkelen?

Doelen stellen/Actieplan

Nu je jouw denkrichtingen en/of carrièreopties hebt bepaald, ga je werken aan een actieplan om toe te werken naar het uiteindelijke resultaat; een andere baan. Bepaal specifieke, tijdgebonden doelen én stappen om jouw plan te realiseren. Dit actieplan loopt door het hele traject heen.

Gedurende het traject bespreken we vanzelfsprekend de voortgang en zullen we samen bepalen welke acties nodig zijn om je vastgestelde doelen te bereiken.

Maatwerk CV

 • Hoe schrijf ik een impactvol, doelgericht maatwerk CV?
 • Hoe verwoord ik in een CV welke oplossing ik te bieden heb?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik word uitgenodigd voor een sollicitatie- en/of netwerkgesprek?

Samen gaan we aan de slag om je werkervaring, competenties, unieke talenten en drijfveren te beschrijven in een pakkend, doelgericht maatwerk CV. Zodat de recruiter nieuwsgierig naar je wordt, omdat hij/zij ervan overtuigd is dat jij de ideale kandidaat bent.

LinkedIn

Je bent actief op zoek naar een baan en je wilt je scherper profileren op LinkedIn. Weet je waar jouw toegevoegde waarde zit? Wat is de oplossing die jij te bieden hebt? We gaan een optimaal, krachtig LinkedIn Profiel opstellen, met een krachtige samenvatting, waarmee je gevonden wordt door recruiters. Ik laat je ook graag zien hoe jij de vele mogelijkheden van LinkedIn optimaal gebruikt om te netwerken en “verborgen” vacatures te vinden; hoe je LinkedIn voor je kunt laten werken.

Netwerkgesprekken

In je oriëntatie op de volgende stap in je carrière, is het goed om verder te verkennen op de arbeidsmarkt.

Het voeren van netwerkgesprekken is een efficiënte en waardevolle manier om informatie te verkrijgen over een bedrijf, een functie, een branche. Met een netwerkgesprek krijg je steeds duidelijker waar jij je toegevoegde waarde kunt bieden. Je leert jezelf hierdoor veel beter “als product” te herkennen. Het zal uiteindelijk jouw cirkel van invloed vergroten.

Ik bied je in ieder geval twee netwerkgesprekken in mijn netwerk, op het moment dat je CV en LinkedIn-profiel in orde zijn. Jij bent ervan overtuigd dat je hierin jezelf profileert met jouw unieke oplossing!

Sollicitatiecheck

Je hebt een mooie vacature gevonden; hierop wil je solliciteren! Dit is voor jou een geweldige vacature! Je wilt jezelf de vraag kunnen stellen: “heb ik er alles aan gedaan om uitgenodigd te worden? Heb ik mijn netwerk optimaal ingezet? Is mijn CV op maat gemaakt voor deze specifieke vacature? Heb ik een sterke motivatiebrief?”

Graag ontvang ik van jou de betreffende vacaturetekst, jouw concept CV én motivatiebrief en zal deze uitgebreid bestuderen. Samen bespreken we de beste aanpak om op te vallen tussen alle sollicitaties en gaan we de puntjes op de i zetten zodat je 100% tevreden bent met je sollicitatie.

Voorbereiding sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Niet zenuwachtig worden! Samen gaan we je optimaal voorbereiden op dit gesprek: van verdere verkenning van het bedrijf, je gesprekspartners tot het voorbereiden van je pitch, je toegevoegde waarde, tot aan vragen die je kunt verwachten (en hoe je je hier het beste op kunt voorbereiden.)

Graag ontvang ik vooraf alle relevante informatie, zoals vacaturetekst, jouw CV en motivatiebrief om me goed voor te bereiden op de sessie.