Marleen Croonen

I love my job!
Ik zie het als een uitdaging om je verder te helpen in jouw loopbaan, naar een nieuwe werkomgeving waarbij ook jij kunt zeggen: “I love my job!” Dit is een baan die aansluit bij mijn wensen en eisen, drijfveren en waarden…

Mijn loopbaan.
Na een uitgebreide loopbaan in de uitzend-, outplacement- en werving en selectie-branche, besloot ik zeven jaar geleden om -samen met een loopbaancoach- uit te gaan vinden welke volgende stap ik zou willen zetten in mijn loopbaan; wat mijn talenten, kwaliteiten en drijfveren zijn.

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als senior career consultant bij TIAS School for Business & Society. Ik werk hier met prachtige mensen; hoog opgeleide mensen met mooie talenten; met een grote drive, passie en doorzettingsvermogen; van young professional tot directeur; zowel Nederlandse als internationale kandidaten. Hoe mooi is het als je een bijdrage kunt leveren aan hun loopbaan? Daar geniet ik elke dag van.

Marleen Croonen career consulting
Daarom heb ik besloten om ook mensen buiten TIAS mijn expertise op dit gebied aan te bieden. Jouw vraag staat centraal; ik bied je een maatwerk aanpak! Ik bied je actuele kennis van de arbeidsmarkt, een groot internationaal netwerk en ik ben NOLOC gecertificeerd (Register Loopbaanprofessional). Ik ben daarmee een sparring partner voor mijn klanten waarbij loopbaanontwikkeling centraal staat.

We gaan samen werken aan een helder zoekprofiel, een career action plan, een onderscheidend CV, een sterk LinkedInprofiel; aan een sterk personal brand waardoor je je kunt onderscheiden op de arbeidsmarkt, in netwerkgesprekken en interviews!

Zijn wij een match?
Ik werk graag met authentieke, leergierige mensen. Die met een open mind naar de toekomst willen kijken en hun dromen durven najagen.

Wat typeert mij?
Ik ben doelgericht, pragmatisch en actie- en oplossingsgericht. Ik combineer mijn jarenlange ervaring als career consultant met een gezonde dosis humor. Klanten geven vaak aan me terug dat ik de juiste vragen stel waardoor zij verder komen. We werken samen op basis van vertrouwen. Ik begeleid je met volle toewijding naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Marleen Croonen