Mijn aanbod

  • Het kriebelt; je wil weer een stap maken in mijn loopbaan; tijd voor nieuwe uitdagingen!
  • Zo, je bent afgestudeerd; jouw diploma op zak; en dan nu de arbeidsmarkt op! Maar wat wil je nu echt?
  • Je zit niet (meer) op je plek, maar wat wil je dan wel?
  • Ook al is het niet jouw eigen keuze: je bent weer beschikbaar op de arbeidsmarkt. En nu wil je gaan voor een baan waarvan je 100% overtuigd bent en goed voelt!

    Tijd om in actie te komen! En weet je wat zo ontzettend goed voelt? Als je het gevoel hebt dat jíj beslist; dat jij in de lead bent en jij degene bent die
    ……. bepaalt wat je wilt onderzoeken én
    ……. uiteindelijk beslist wat het beste bij je past!

Hiervoor kunnen we samen (vandaar de twee kroontjes in mijn logo) een aantal stappen doorlopen die ervoor gaan zorgen dat jij succesvol bent in het zetten van je volgende loopbaanstap; het vinden van jouw nieuwe baan.

Maatwerk
Ieder mens is uniek, dus ook ieder career consulting traject zal maatwerk zijn. Wat zijn de stappen die we samen kunnen gaan zetten? Jouw vraag is leidend! Ik bied je altijd een GRATIS vrijblijvende kennismaking aan waarin jij meer kunt vertellen over jou en jouw specifieke vraag (mocht je die niet precies kunnen benoemen, dan stel ik je vragen om daarachter te komen). Het is belangrijk dat we een klik voelen en dat je erop vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Ik stuur je eerst een voorstel; na jouw akkoord gaan we van start!

Career consulting combi
Het meest uitgebreide traject. Nogmaals: jouw vraag is leidend om te komen tot een maatwerk voorstel. Klik hier voor een volledig beeld.

Loopbaanoriëntatie
Je hebt de behoefte om allereerst een beter beeld te krijgen van je vaardigheden (competenties), kwaliteiten, talenten, waarden, passies, drijfveren en interesses. Klik hier voor verdere uitleg.

Doelen stellen/Actieplan

Nu je jouw denkrichtingen en/of carrièreopties hebt bepaald, ga je werken aan een actieplan om toe te werken naar het uiteindelijke resultaat; een andere baan. Bepaal specifieke, tijdgebonden doelen én stappen om jouw plan te realiseren. Dit actieplan loopt door het hele traject heen.

Gedurende het traject bespreken we vanzelfsprekend de voortgang en zullen we samen bepalen welke acties nodig zijn om je vastgestelde doelen te bereiken.

Impactvol maatwerk CV
Samen gaan we aan de slag om je werkervaring, competenties, unieke talenten en drijfveren te beschrijven in een pakkend, doelgericht maatwerk CV. Klik hier voor meer informatie.

LinkedIn
Je bent actief op zoek naar een baan en je wilt je scherper profileren op LinkedIn. Weet je waar jouw toegevoegde waarde zit? Wat is de oplossing die jij te bieden hebt? Klik hier voor verdere uitleg.

Netwerkgesprekken
Het voeren van netwerkgesprekken is een efficiënte en waardevolle manier om informatie te verkrijgen over een bedrijf, een functie, een branche. Klik hier voor meer informatie.

Sollicitatiecheck
Je hebt een mooie vacature gevonden; hierop wil je solliciteren! Klik hier voor verdere uitleg.

Voorbereiding sollicitatiegesprek
Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Niet zenuwachtig worden! Samen gaan we je optimaal voorbereiden op dit gesprek. Klik hier voor verdere uitleg.

Sparring sessie
Een uurtje sparren met je career consultant. Klik hier voor meer informatie.

Workshop LinkedIn (groep of individueel)
In deze -drie uur durende- interactieve workshop (met 6 tot 8 deelnemers) bied ik je tips, trucs en inzichten door het introduceren van basisprincipes en vaardigheden van LinkedIn. Klik hier voor verdere uitleg.