Resultaten 9 weergeven

Workshop LinkedIn

In Nederland zijn ruim 8 miljoen mensen actief op LinkedIn. Dat betekent dat er een enorm netwerk voor jou open ligt. En binnen dit netwerk wil jij aanwezig zijn én je optimaal profileren! Je wilt zichtbaar zijn op LinkedIn en liever nog: je wilt gevonden worden.

In deze -drie uur durende- interactieve workshop (met 6 tot 8 deelnemers) ga je meteen met je eigen profiel aan de slag op je eigen laptop. De workshop kan ook individueel worden aangeboden.

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

 • Het belang van een sterk, onderscheidend profiel; wat is jouw unieke oplossing?
 • De kracht van het algoritme achter LinkedIn
 • Waarom je actief moet zijn op LinkedIn en hoe je daardoor gezien gaat worden als een autoriteit binnen jouw vakgebied
 • Hoe je jouw netwerk kunt uitbreiden en onderhouden
 • Hoe je dit netwerk kunt inzetten in jouw arbeidsmarktverkenning en sollicitaties
 • Hoe je contact kunt opnemen met interessante mensen en werkgevers
 • Hoe je kunt deelnemen aan groepen
 • Wat het belang is van hashtags
 • Hoe je verborgen vacatures vindt op LinkedIn

Wat recente deelnemers goed vonden aan deze workshop:

 • “Ik wist niet dat er zó veel mogelijk was op LinkedIn! Marleen heeft me mogelijkheden laten zien waarvan ik eerder niet wist. Het heeft me zicht gegeven hoe ik kan focussen op het vinden van interessante mensen in mijn netwerk, ik heb vacatures gevonden die ik anders nooit had gevonden en ik weet nu hoe ik beter gevonden kan worden”
 • “Het toonde me de onbekende functies van LinkedIn die eerder een mysterie voor mij waren.”

Prijs
Voor deelname aan de workshop (in groepsverband) breng ik €250,- in rekening.

Eerstvolgende datum:
17 maart 2021 om 13.30 uur, locatie nader te bepalen (Den Bosch of naaste omgeving.)

Klik hier om je op te geven voor de workshop.

Loopbaanoriëntatie

Je hebt de behoefte om allereerst een beter beeld te krijgen van je vaardigheden (competenties), kwaliteiten, talenten, waarden, passies, drijfveren en interesses. Hiervoor kan ook een assessment worden ingezet. Via gamification halen we jouw persoonlijkheid, interesses, drijfveren en talent naar boven.

Samen gaan we werken aan –onder andere- de volgende vragen:

 • Over welke kwaliteiten beschik ik; welke kwaliteiten zou ik nog verder willen ontwikkelen of verbeteren?
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Wat is voor mij écht belangrijk? Wat zijn mijn waarden?
 • Wat motiveert mij en geeft me energie? Wat zijn mijn drijfveren?
 • Welke omgevingsfactoren zijn voor mij belangrijk?
 • In welke richting wil ik me gaan ontwikkelen?

Sparring sessie(s)

Soms is het ook heerlijk om even te kunnen sparren met een neutraal, objectief persoon. Je wilt loopbaan gerelateerde vragen/zaken voorleggen die je bezig houden, zonder meteen een heel traject aan te gaan. Ik bied je tips en/of advies waarmee jij verder kunt.

Klanten vertellen

Career consulting combi

 • Het kriebelt; ik wil weer een stap maken in mijn loopbaan; tijd voor nieuwe uitdagingen!
 • Zo, ik ben afgestudeerd; mijn diploma op zak. En dan nu de arbeidsmarkt op! Maar wat wil ik nou echt?
 • Ik zit niet (meer) op mijn plek, maar wat wil ik dan?
 • Ook al is het niet mijn eigen keuze: ik ben weer beschikbaar op de arbeidsmarkt. En nu wil ik gaan voor een baan waarvan ik 100% overtuigd ben en goed voelt
 • Wil ik mijn huidige baan nog wel? Ik moet nog 20 jaar werken tot aan mijn pensioen maar dan wil ik toch wel eens onderzoeken wat er nog meer is.

Tijd om in actie te komen! En weet je wat zo ontzettend goed voelt? Als je het gevoel hebt dat jij beslist; dat jij in de lead bent en jij degene bent die bepaalt wat je wilt onderzoeken én uiteindelijk beslist wat het beste bij je past!

Hiervoor kunnen we samen (vandaar de twee kroontjes in mijn logo) een aantal stappen doorlopen die ervoor gaan zorgen dat jij succesvol bent in het zetten van je volgende loopbaanstap; het vinden van jouw nieuwe baan.

Ieder mens is uniek, dus ook ieder career consulting traject zal maatwerk zijn. Wat zijn de stappen die we samen kunnen gaan zetten? Jouw vraag is leidend!


Loopbaanoriëntatie

Je hebt de behoefte om allereerst een beter beeld te krijgen van je vaardigheden (competenties), kwaliteiten, talenten, waarden, passies, drijfveren en interesses.

Samen gaan we werken aan –onder andere- de volgende vragen:

 • Over welke kwaliteiten beschik ik; welke kwaliteiten zou ik nog verder willen ontwikkelen of verbeteren?
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Wat is voor mij écht belangrijk? Wat zijn mijn waarden?
 • Wat motiveert mij en geeft me energie? Wat zijn mijn drijfveren?
 • Welke omgevingsfactoren zijn voor mij belangrijk?
 • In welke richting wil ik me gaan ontwikkelen?

Doelen stellen/Actieplan

Nu je jouw denkrichtingen en/of carrièreopties hebt bepaald, ga je werken aan een actieplan om toe te werken naar het uiteindelijke resultaat; een andere baan. Bepaal specifieke, tijdgebonden doelen én stappen om jouw plan te realiseren. Dit actieplan loopt door het hele traject heen.

Gedurende het traject bespreken we vanzelfsprekend de voortgang en zullen we samen bepalen welke acties nodig zijn om je vastgestelde doelen te bereiken.

 Maatwerk CV

 • Hoe schrijf ik een impactvol, doelgericht maatwerk CV?
 • Hoe verwoord ik in een CV welke oplossing ik te bieden heb?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik word uitgenodigd voor een sollicitatie- en/of netwerkgesprek?

Samen gaan we aan de slag om je werkervaring, competenties, unieke talenten en drijfveren te beschrijven in een pakkend, doelgericht maatwerk CV. Zodat de recruiter nieuwsgierig naar je wordt, omdat hij/zij ervan overtuigd is dat jij de ideale kandidaat bent.

LinkedIn

Je bent actief op zoek naar een baan en je wilt je scherper profileren op LinkedIn. Weet je waar jouw toegevoegde waarde zit? Wat is de oplossing die jij te bieden hebt? We gaan een optimaal, krachtig LinkedIn Profiel opstellen, met een krachtige samenvatting, waarmee je gevonden wordt door recruiters. Ik laat je ook graag zien hoe jij de vele mogelijkheden van LinkedIn optimaal gebruikt om te netwerken en “verborgen” vacatures te vinden; hoe je LinkedIn voor je kunt laten werken.

Netwerkgesprekken

In je oriëntatie op de volgende stap in je carrière, is het goed om verder te verkennen op de arbeidsmarkt.

Het voeren van netwerkgesprekken is een efficiënte en waardevolle manier om informatie te verkrijgen over een bedrijf, een functie, een branche. Met een netwerkgesprek krijg je steeds duidelijker waar jij je toegevoegde waarde kunt bieden. Je leert jezelf hierdoor veel beter “als product” te herkennen. Het zal uiteindelijk jouw cirkel van invloed vergroten.

Ik bied je in ieder geval twee netwerkgesprekken in mijn netwerk, op het moment dat je CV en LinkedIn-profiel in orde zijn. Jij bent ervan overtuigd dat je hierin jezelf profileert met jouw unieke oplossing!

Sollicitatiecheck

Je hebt een mooie vacature gevonden; hierop wil je solliciteren! Dit is voor jou een geweldige vacature! Je wilt jezelf de vraag kunnen stellen: heb ik er alles aan gedaan om uitgenodigd te worden? Heb ik mijn netwerk optimaal ingezet? Is mijn CV op maat gemaakt voor deze specifieke vacature? Heb ik een sterke motivatiebrief?

Graag ontvang ik van jou de betreffende vacaturetekst, jouw concept CV én motivatiebrief en zal deze uitgebreid bestuderen. Samen bespreken we de beste aanpak om op te vallen tussen alle sollicitaties en gaan we de puntjes op de i zetten zodat je 100% tevreden bent met je sollicitatie.

 Voorbereiding sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Niet zenuwachtig worden! Samen gaan we je optimaal voorbereiden op dit gesprek: van verdere verkenning van het bedrijf, je gesprekspartners tot het voorbereiden van je pitch, je toegevoegde waarde, tot aan vragen die je kunt verwachten (en hoe je je hier het beste op kunt voorbereiden.)

Graag ontvang ik vooraf alle relevante informatie, zoals vacaturetekst, jouw CV en motivatiebrief om me goed voor te bereiden op de sessie.

Impactvol maatwerk CV

In een sessie van drie uur gaan we samen werken aan een impactvol, doeltreffend CV. Je CV zal laten zien welke oplossing je te bieden hebt. Met dit CV vergroot je je kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatie- en/of netwerkgesprek.

Voorwaarde is wel dat je al een goed beeld hebt van wie je bent en wat je kunt; wat zijn je kwaliteiten, talenten, waarden en drijfveren?

Samen gaan we aan de slag om je werkervaring, competenties, unieke talenten en drijfveren te beschrijven in een pakkend, doelgericht maatwerk CV.

Je gaat bewijs leveren dat je over de juiste compenties en/of werkervaring beschikt; mét een personal touch! Dus door ook stil te staan bij je persoonlijkheid en waarden bijvoorbeeld. Zodat de recruiter nieuwsgierig naar je wordt, omdat hij/zij ervan overtuigd is dat jij de ideale kandidaat bent.

Voorbereiding sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Niet zenuwachtig worden! Samen gaan we je optimaal voorbereiden op dit gesprek:

 • Heb je een volledig beeld van de vacature en het bedrijf (afdeling, nog mooier)
 • Welke sollicitatievragen kun je verwachten? We gaan aan de slag met veel gestelde vragen en de STARR-methodiek.
 • Weet je wie je gesprekspartners zijn?
 • Kun je je toegevoegde waarde benoemen? Wat is de unieke oplossing die jij te bieden hebt?
 • Welke vragen zou je aan hen willen stellen?
 • Hoe voer je een mooie dialoog met mijn interviewer en blijf je weg van een vraag-antwoord gesprek?

Graag ontvang ik vooraf alle relevante informatie, zoals vacaturetekst, jouw CV en motivatiebrief om me goed voor te bereiden op de sessie.

Assessment persoonlijkheid, talenten, drijfveren en waarden

Deze online omgeving biedt een unieke, wetenschappelijke methode van loopbaanontwikkeling door middel van gamebased assessments, met een hoog fun-gehalte en bijbehorende loopbaaninstrumenten. Door middel van de veilige, anonieme, online omgeving van IVY Works krijg je op een laagdrempelige en betaalbare manier inzicht in je talent, persoonlijkheid, ambities én je ideale baan of studie!

 • Ontdek je ideale baan.
 • Keuze uit 1200 beroepen.
 • In je eigen tijd en tempo.
 • Via online talent assessments.
 • Wetenschappelijk onderbouwd.
 • Met games je talenten, werkwaarden, kwaliteiten en interesses ontdekken.
 • Extra vragenlijsten om je lef en mindset te toetsen.
 • Uitgebreid rapport.
 • Face to face sessies van anderhalf uur voor verdieping.
 • Exclusief en intensief.
 • In de persoonlijke gesprekken staan we stil bij je belemmerende gedachten en je twijfels.
 • Zodat jij uiteindelijk met vertrouwen die stap kunt zetten naar een baan die bij je past.

Bespreken van de uitkomsten

Nadat je jouw assessment hebt afgerond (hiervoor krijg je aparte, heldere instructies, maar één ding vooraf: doe het met 100% focus en aandacht en verdeel het in meerdere tijdsblokken), kun je zelf de uitkomsten bekijken en rapporten downloaden. Tevens kan IVY Works jouw uitslagen koppelen aan je ideale baan. Je hebt 6 maanden toegang tot het platform.

Ik zal de testuitslagen analyseren en interpreteren. In een gesprek van ongeveer anderhalf uur zullen we de uitkomsten samen bespreken. Wat valt je op? Welk verborgen talent halen we hieruit? Dit gesprek zal dienen als input tot het maken van een volgende stap in je loopbaankeuze.

Netwerkgesprekken

In je oriëntatie op de volgende stap in je carrière, is het goed om verder te verkennen op de arbeidsmarkt.

Het voeren van netwerkgesprekken is een efficiënte en waardevolle manier om informatie te verkrijgen over een bedrijf, een functie, een branche. Met een netwerkgesprek krijg je steeds duidelijker waar jij je toegevoegde waarde kunt bieden. Je leert jezelf hierdoor veel beter “als product” te herkennen. Het zal uiteindelijk jouw cirkel van invloed vergroten.

Een goed netwerkgesprek levert je tips op en hopelijk ook een waardevolle terugkoppeling die je beide verder helpen in het scherper krijgen van je zoekrichting.

Ik bied je in ieder geval twee netwerkgesprekken in mijn netwerk, op het moment dat je CV en LinkedIn-profiel in orde zijn. Jij bent ervan overtuigd dat je hierin jezelf profileert met jouw unieke oplossing!

website linkedin

Sollicitatiecheck

Je hebt een mooie vacature gevonden; hierop wil je solliciteren! Dit is voor jou een geweldige vacature! Je wilt jezelf de volgende vragen kunnen stellen:

 • Heb ik er alles aan gedaan om uitgenodigd te worden?
 • Heb ik mijn netwerk optimaal ingezet?
 • Is mijn CV op maat gemaakt voor deze specifieke vacature? Is de aansluiting op de vacature duidelijk?
 • Heb ik een sterke motivatiebrief? Maak ik duidelijk wat mij onderscheidt en wat mijn “motivatie” is voor dit bedrijf?

Graag ontvang ik van jou de betreffende vacaturetekst, jouw concept CV én motivatiebrief en zal deze uitgebreid bestuderen. Samen bespreken we de beste aanpak om op te vallen tussen alle sollicitaties en gaan we de puntjes op de i zetten zodat je 100% tevreden bent met je sollicitatie. Ik zal je aanmoedigen en triggeren om op te vallen waarbij je wel het gevoel behoudt dat je dicht bij jezelf blijft.